news

Hoe te om de UPS-voeding correct te gebruiken?

January 8, 2021

Hoe te om de UPS-voeding correct te gebruiken?

 

Bij het gebruiken van het UPS-machtssysteem, denken de mensen vaak dat de batterij zonder aandacht te besteden onderhoud-vrij is. Nochtans, tonen sommige gegevens aan dat het aandeel van UPS-gastheermislukking of abnormale die verrichting door batterijmislukking ongeveer 1/3 is wordt veroorzaakt. Het kan schijnen dat versterkend UPS-batterijen gebruik verbeter en het onderhoud een meer en meer belangrijke betekenis voor het uitbreiden van de levensduur van batterijen en het verlagen van het UPS-de mislukkingstarief van het systeem heeft. Daarom HOPPT-moet de BATTERIJ hier over spreken om UPS-batterijen behoorlijk te gebruiken en te handhaven.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de UPS-voeding correct te gebruiken?  0

 

 

Naast de selectie van regelmatige merkbatterijen, zouden het correcte gebruik en het onderhoud van batterijen van de volgende aspecten moeten zijn begonnen:

 

1. Handhaaf een geschikte omgevingstemperatuur

 

Een belangrijke factor die levensduur batterij beïnvloeden is de omgevingstemperatuur. Over het algemeen, is wordt vereist de omgevingstemperatuur door batterijfabrikanten 20°C-25°C. die. Hoewel de verhoging van temperatuur de de lossingscapaciteit van de batterij verbetert, is de betaalde prijs dat het leven van de batterij zeer wordt verkort. Volgens tests, zodra de omgevingstemperatuur 25°C overschrijdt, zal de levensduur batterij door de helft voor elke 10°C-verhoging worden verkort. Momenteel, UPS-zijn de batterijen over het algemeen onderhoud-vrije verzegelde lead-acid batterijen met een geplande levensduur van 5 die jaar, die slechts onder het milieu kan worden bereikt door de batterijfabrikant wordt vereist. Als de gespecificeerde milieu-eisen niet worden ontmoet, zal de levensduur zeer variëren. De verhoging van omgevingstemperatuur zal de chemische activiteit van de batterij verhogen, daardoor producerend een hoop van thermische energie, die de omgevingstemperatuur zal verhogen. Deze vicieuze cirkel zal het verkorten van het leven van de batterij versnellen.

 

2. Regelmatig last en lossing

 

Het vlottervoltage en het lossingsvoltage van de UPS-voeding zijn aangepast aan de geschatte waarde van de fabriek en de verhogingen van de lossingsstroom met de verhoging van de lading. De lading zou redelijk tijdens gebruik, zoals het controleren elektronisch materiaal zoals microcomputers moeten worden aangepast. Het aantal gebruikte eenheden. Over het algemeen, zou de lading geen 60% van de UPS geschatte lading moeten overschrijden. Binnen dit gamma, zal de stroom van de batterijlossing niet over--gelost worden.

Omdat UPS met de leidingen lange tijd wordt verbonden, in een milieu met hoge voedingkwaliteit en weinig leidingenelektriciteitspannes, zal de batterij in een drijvende lastenstaat lange tijd zijn, die zal leiden tot een daling van de activiteit van de chemische de energie en de elektrische energieomzetting van de batterij en het verouderen zal versnellen en de levensduur zal verkorten. Daarom zou het volledig om de 2-3 maanden moeten worden gelost, en de lossingstijd kan volgens de capaciteit en de lading van de batterij worden bepaald. Nadat een volledig-ladingslossing wordt voltooid, laad het zonodig meer dan 8 uren.

 

3. Gebruik de communicatie functie

 

Momenteel, heeft de overgrote meerderheid van grote en middelgrote UPSs operationele versies zoals communicatie met microcomputers en programmacontrole. Installeer de overeenkomstige software op de microcomputer, verbind UPS door periodiek/de parallelle poort, en stel het programma in werking; u kunt de computer gebruiken om met UPS te communiceren. Het heeft functies zoals informatievraag, parameter het plaatsen, timingsreeksen, automatische sluiting, en alarm. Door informatievraag, kunt u informatie zoals het voltage van de leidingeninput, UPS-outputvoltage, ladingsgebruik, het gebruik van de batterijcapaciteit, interne temperatuur, en leidingenfrequentie verkrijgen; door parametermontages, kunt u de basiskenmerken van UPS, levensduur batterij plaatsen, en de batterij stelt uit een waarschuwing, enz. in werking Deze intelligente verrichtingen vergemakkelijken zeer het gebruik en het beheer van de UPS-voeding en zijn accu.

 

4. Vervang op tijd gebruikte/slechte batterijen

 

Momenteel, strekt het aantal zich batterijen met grote en middelgrote UPS-voedingen worden uitgerust van 3 die uit tot 80, of zelfs meer. De kringen sluiten deze enige batterijen aan om een batterijpak te vormen om de voeding aan behoeften van UPS te voldoen gelijkstroom. In de ononderbroken verrichting en het gebruik van UPS, zullen de individuele batterijen onvermijdelijk beschadigd worden wegens het verschil in prestaties en kwaliteit toe te schrijven aan prestatiesdegradatie en de ontoereikende capaciteit van de machtsopslag. Wanneer één/sommige batterijen van het batterijpak wordt beschadigd, zou het onderhoudspersoneel elke batterij inspecteren en moeten testen om de beschadigde batterij te elimineren. Wanneer het vervangen van nieuwe batterijen, zou u moeten proberen om de batterijen van dezelfde fabrikant en hetzelfde model te kopen. Het is verboden om zuurvaste batterijen, verzegelde batterijen, en batterijen van verschillende specificaties te mengen.

 

HOPPT-de BATTERIJ concentreert zich op de globale slimme verwerkende industrie en verstrekt efficiënte, veilige, en betrouwbare machtsoplossingen aan zijn producten, die de globale slimme industrie helpen ontwikkelen.