aboutus

Dongguan Hoppt Light Technology Co.,Ltd.

Dongguan Hoppt Light Technology Co.,Ltd. Dongguan Hoppt Light Technology Co.,Ltd. Dongguan Hoppt Light Technology Co.,Ltd. Dongguan Hoppt Light Technology Co.,Ltd. Dongguan Hoppt Light Technology Co.,Ltd.
1 2 3 4 5
Dongguan Hoppt Light Technology Co.,Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Oceanië
Wereldwijd
Merken: HB
Aantal werknemers: 1100~1200
Jaarlijkse omzet: 50000000-70000000
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
Inleiding

Who wij zijn

Was Licht de Technologieco. van Dongguanhoppt, Ltd geboren en gestationeerd in 2005 in Chengye-Industrieterrein, Guantai-Road, Dongguan-Stad, die belangrijke de productiebasissen van Huizhou & van Dongguan en het recente onderzoekscentrum van Songshan heeft. Het is een industriële onderneming die aangepaste machtsoplossingen en de productdiensten voor globale klanten verleent.

 

Wat wij doen

Hoppt is geëngageerd aan het customing van voedingoplossingen en het verstrekken van schone, veilige, en intelligente voedingproducten. Nu wordt het de belangrijke leverancier van de wereld van aangepaste lithium-ionenbatterijoplossingen en producten.

 

Bedrijfconcept

Hoppt legt bij het tevredenstellen van klanten met verschillende aangepaste voedingen de nadruk, die schone, veilige, en intelligente machtsproducten en toepassingsoplossingen verstrekken. Het is geëngageerd aan het voorzien van klanten van efficiëntere machtsoplossingen als zijn doel, en verbetert onophoudelijk R&D en de aanpassing van het bedrijf voor diverse milieu voorwaarde-technische sterkte. Ga met u voor collectieve vooruitgang.

 

Behulpzame cliënt

Hoppt heeft samenwerking op lange termijn met vele bekende bedrijven, zoals SUUNTO, STADIUM, TIENKAMP, SONY, ACER, ABB, SEALINK, LENMAR, XIAOMI, HGTX, enz.

 

Toepassingsgebied

De producten worden wijd gebruikt op de elektronika medische, 3C-van de consument, openbare veiligheid, machtsmededeling, veilige mededeling, vervoer en logistiek, exploratie en afbeelding, de militaire industrie, en andere gebieden.

 

Certificatie

Het kwaliteitssysteem is gebaseerd op ISO9001 en controleert strikt productkwaliteit.

Onze producten ontmoeten veelvoudige internationale certificatie, zoals UL, CITIZENS BAND, Ce, de V.N., PSE, kc, BIB, CQC, 3C, enz.

 

 

 

China Dongguan Hoppt Light Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

China Dongguan Hoppt Light Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Hoppt voorziet de aandachtigste dienst aan klanten van de meest preferentiële en concurrerende prijzen, de hoogste kwaliteit en betrouwbare productkwaliteit, de meest geavanceerde onderzoek en ontwikkelingstechnologie en de meest efficiënte productieefficiency.

 

1.Product kwaliteitsborging

Onze bedrijfbeloften dat de gebruikte materialen en de geproduceerde producten aan de relevante nationale normen voldoen. Het productieproces controleert strikt elk proces, en alle producten worden getest vóór verzending.

 

2.Fair prijsverplichting

Onze bedrijfopstelling zijn eigen fabriek om klanten van de beste prijs te voorzien terwijl het verzekeren van productkwaliteit.

 

3.Delivery tijdbescherming

Ons bedrijf zorgt ervoor dat de levertijd, behalve speciale omstandigheden op tijd is. Als de klantenbehoeften dringend zijn, kunnen zij voor prioritaire regelingen van toepassing zijn en hun beste proberen om klantenaan afleveringsvoorwaarden te voldoen.

 

4.Quality de dienstverplichting

 Ons bedrijf hangt het snelle, efficiënte, nauwkeurige en nadenkende de dienstdoel aan. Klant-centric en volledige samenwerking.

 

Ons Team

Hoppt heeft een sterk klantenserviceteam en verrichtingsteam dat met klanten op een geschikte en efficiënte manier kunnen communiceren. Het technische team heeft nu meer dan 70 wetenschappelijke onderzoekers, met inbegrip van hogere ingenieurs op het gebied van elektrochemie, structuur, elektronika, materialen, meting, en controle, en voeding Vele mensen. 

 

 

 

Contactgegevens